BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 
 
 
 
 
 
 
 
 

CUSTOM eller FLASHDet finns två olika sätt att hitta ditt motiv, antingen vill du att jag ritar upp något åt dig (custom), eller också har jag redan gjort det utan att veta att det var just åt dig jag ritade (flash).


Flash:

Ifall du önskar något av mina färdiga motiv, släng med en skärmdump av motivet i mailet.


Obs. Jag har oftast haft en ungefärlig storlek i åtanke när jag ritat upp motiven, många gånger går det bra att skala om till den storlek du önskar men ifall det skiljer sig mycket från min ursprungstanke är det möjligt att jag behöver rita om motivet för att det ska fungera.Custom:

Jag hjälper hemskans gärna till att rita upp ditt motiv, och för att det ska gå så smidigt som möjligt är det bra om du noga tänker igenom vad det är du är ute efter redan innan du börjar fylla i formuläret här ovanför.

Skriv så mycket som möjligt, släng med alla inspirationsbilder du har! Rita en liten skiss! Hellre en hel roman än ett "Hej jag heter Gunnar och jag vill tatuera en blomma". 

Det tar tid att rita! Säg att du till exempel ber mig rita en fisk. Då ritar jag en fisk, en lax kanske eller en mört. Sen känner du efter lite i efterhand och inser att du nog egentligen hade tänkt dig en guldfisk. Och när jag ritat en guldfisk kommer du på att det nog faktiskt var en gädda du ville ha. Eller en haj eller en burk surströmming. Ja du fattar. Jag älskar att rita. Rita rockar min båt. Men jag har inte obegränsat med rit-timmar och det underlättar MASSVIS för mig ifall du är tydlig.


Har du en viss budget så berätta gärna det, så kan jag (i möjligaste mån) ta hänsyn till den i arbetet med designen du önskar.
Jag ritar alltid upp motiven i förväg och skickar till dig, så att du får känna efter hemma i lugn och ro och har möjlighet att be om eventuella ändringar innan du kommer hit.