BOKNINGSFÖRFRÅGAN

På den här sidan hittar du all information du behöver för att skicka in en bokningsförfrågan till mig.

Efter inskickad förfrågan kommer jag kontakta dig via mail. (Hur lång tid det tar innan du får svar varierar helt beroende på hur mycket jag har att göra. Jag ber ödmjukast om tålamod!)


Vänligen läs igenom all text på den här sidan innan du skickar din förfrågan. Ju tydligare din förfrågan är redan från start desto enklare blir det för mig att göra verklighet av den.


CUSTOM eller FLASH


Det finns två olika sätt att hitta ditt motiv, antingen vill du att jag ritar upp något åt dig (custom), eller också har jag redan gjort det utan att veta att det var just åt dig jag ritade (flash). Här nedanför hittar du all information du behöver.

CUSTOM

Specialritade motiv.

Vägen från tanke till färdigt motiv kan ofta vara både lång och snårig. 

Jag hjälper hemskans gärna till att rita upp ditt motiv, men för att underlätta arbetet för mig ber jag dig att noga tänka igenom vad det är du är ute efter redan innan du kontaktar mig.

Det tar tid att rita! Om du till exempel ber mig rita en.. fisk. Då ritar jag en fisk, en lax kanske eller en mört. Sen kanske du känner efter lite i efterhand och säger "njaa jag hade nog mer tänkt mig en guldfisk" och så ritar jag en guldfisk och först då kommer du på att det nog kanske egentligen var en gädda du ville ha. Eller en burk surströmming eller en guppy och att den skulle ha varit lite underifrån och med gubbansikte och ankfötter helst. Du fattar.

Jag älskar att rita. Rita rockar min båt. Men jag har tyvärr inte obegränsat med timmar på dygnet och det underlättar MASSVIS för mig ifall du är tydlig.

(Tydliga förfrågningar som jag kan sätta igång och jobba med direkt prioriteras över luddigare förfrågningar där jag måste be om mer information innan jag kan sätta igång, så det lönar sig att vara tydlig!) 


FLASH

Mina färdiga motiv.

Ifall du önskar något av mina färdiga motiv, ta en skärmdump av motivet och bifoga i mailet tillsammans med nedanstående information. 


Obs. Jag har ofta haft en viss storlek i åtanke när jag ritat upp motivet, ofta går det bra att skala om till den storlek du önskar men ifall det skiljer sig mycket från min ursprungstanke är det möjligt att jag behöver rita om motivet för att det ska fungera. Var därför noga med att skriva vilken storlek du tänker dig, eller om du är okej med att jag bestämmer storleken.


Jag har för avsikt att vara svinduktig på att uppdatera flashsidan vartefter motiven går åt, men jag är också bara männscha så dräp mig inte ifall ditt önskemotiv redan skulle vara taget. Jag gör inte samma motiv flera gånger (med undantag för de som ligger under "upprepningsbara"), men jag kan alltid rita upp något liknande åt dig! 

Information som måste finnas med:


 • En beskrivning av motivet du vill göra (var så utförlig som möjligt!)
 • Placering på kroppen.
 • Storlek 

Information som underlättar tidsbokningen


 • Skriv vilka veckodagar som passar dig bäst.
 • Skriv vilken tid som passar dig bäst
  morgon (ca. 10:00)
  mitt på dagen (ca. 14:00)
  kväll (ca. 18:00)

Bifoga alla referensbilder du har i mailet.


Har du en viss budget så berätta det så kan jag (i möjligaste mån) ta hänsyn till den i arbetet med designen du önskar.

Skicka din förfrågan till gaiatatau@gmail.com